Andrus Raadik ja Kardo Kõresaar jätkavad Pärnus veel vähemalt kaks aastat

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpallimeeskond; Kardo Kõresaar (vasakult teine) ja tema kõrval Andrus Raadik.
Pärnu võrkpallimeeskond; Kardo Kõresaar (vasakult teine) ja tema kõrval Andrus Raadik. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eelmisel hooajal Pärnu Võrkpalliklubi Eesti karikavõistluste võiduni ning Eesti-Läti ühisliiga ja Eesti meistrivõistluste hõbemedaliteni aidanud Andrus Raadik ja Kardo Kõresaar sõlmisid klubiga uue lepingu, mis kehtib kuni 2014/2015 hooaja lõpuni.

Meeskonna kaptenipaela kandnud Raadik ütles, et ei suutnud eelmisel hooajal Eesti teha kõike, mida oleks soovinud. «Minu vastu oli kevadel suur huvi ka välisklubidest ning olin valmis siirduma Belgia meistriliigasse. Kuna aga möödunud hooaeg Eestis jäi kripeldama, siis jätkan kodulinna meeskonnas ning loodetavasti saan oma kogemuste ja emotsioonidega kasulik olla tiitlite võitmisel,» vahendas Raadiku sõnu volley.ee.

Pärnu Võrkpalliklubi meeskond osaleb tuleval hooajal lisaks Schenker Liigale ka Euroopa klubide karikavõistlustel. Mängitav liiga - CEV Cup või CEV Challenge Cup – selgub juba 21. juunil. Siis peaksid kõik võistkonnad teada saama ka esimese vastase.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles