Dortmund: Lewandowski ei liitu ka Manchester Unitediga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski.
Robert Lewandowski. Foto: SCANPIX

Dortmundi Borussia jalgpalliklubi poolakast ründajat Robert Lewandowskit seostati vahepeal pikalt Müncheni Bayerniga, kuid seejärel teatas Dortmund, et nemad ründajat Müncheni klubile ei müü. Seejärel hakati poolakat seostama Inglismaa ja Hispaania suurklubidega ning eriti Manchester Unitediga.

Täna avaldas ka Manchester Unitedi keskkaitsja Rio Ferdinand arvamust, et Lewandowski peaks nende klubiga liituma, kuna see võimaldaks tal saada paremaks mängijaks.

Kuna Lewandowski leping Dortmundiga kestab veel vaid ühe aasta ja ründaja ei ole seni soostunud seda pikendama, siis on arvatud, et Saksamaa tippklubi soovib mehe tänavu suvel ikkagi rahaks teha. Siiski teatas Dortmundi peadirektor Hans-Joachim Watzke, et Lewandowski pallib ka alagaval hooajal nende tiimis ja ManU võib ründajast vaid und näha.

«Robert mängib järgmisel hooajal kindlasti Dortmundi Borussias,» teatas Watzke Saksamaa ajalehele Suddeutsche Zeitungile. «Vajame seda kindlust, et alustada ettevalmistust järgmiseks hooajaks.»

Seega on võimalik, et Lewandowski pallib algaval hooajal Dortmundis ja järgmisel suvel on tal võimalus vabaagendina tiimist lahkuda ja siis oleks tal juba võimalik liituda oma unistuste tiimi Müncheni Bayerniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles