Hispaania jalgpalli uus staar: valin Reali ja ManCity vahel

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isco
Isco Foto: SCANPIX

Hispaania U21 jalgpallikoondis on EMil jõudnud finaali ja seni on turniiril olnud nende säravaimaks mängijaks Malaga ründav poolkaitsja Isco. Juba pikemat aega on teda seostatud Europpa suurklubidega ning mehe enda sõnul tuleb valik teha Manchester City ja Madridi Reali vahel.

Isco on andnud teada, et ta on rahahädas Malagast lahkumas ja nii City kui ka Real on teinud tema palkamiseks konkreetsed pakkumised, kirjutab AS.

«Loodan peagi otsuse langetada, kuna olen praegu veel Malagaga seotud. Tean, et Manchester City ja Madridi Real on mõlemad suured klubid. Loodan, et langetan sellise valiku, mis on kasulik mulle ja ka Malaga’le,» sõnas Isco. «Mul on laual mõlema klubi pakkumised.»

Siiski märkis poolkaitsja, et tal ei ole praegu ühtegi eelistust. City kasuks räägib fakt, et Manchesteri klubi uueks peatreeneriks sai endine Malaga juhendaja Manuel Pellegrini. Samas märgati Isco isa ja nende advokaati Reali kodustaadionil Santiago Bernabeul, kus neid ootas ees kohtumine klubi ametnikega. «Tahan lihtsalt mängida jalgpalli ja nautida oma mängu,» lisas Isco.

21-aastane poolkaitsja pidas lõppenud hooaja jooksul Malaga eest kokku 46 kohtumist ja lõi 12 väravat. Tänavu veebruaris tegi ta debüüdi ka Hispaania koondises. Tema hinnaks on arvatavasti umbes 30 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles