Eesti Korvpalliliidu peasekretäriks valiti Keio Kuhi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keio Kuhi (keskel) asub Eesti Korvpalliliidus peasekretäri ametisse.
Keio Kuhi (keskel) asub Eesti Korvpalliliidus peasekretäri ametisse. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti Korvpalliliidu juhatus toetas tänasel koosolekul Eesti Korvpalliliidu presidendi Jüri Ratase ettepanekut, valida uueks peasekretäriks üle 10 aasta rahvuskoondiste juhina tegutsenud Keio Kuhi. Eesti Korvpalliliidu poolt uue peasekretäri otsimiseks välja kuulutatud konkursil osales kokku üheksa kandidaati.

«Soovin tänada juhatust usalduse eest ja senist peasekretäri Karel Loidet tehtud töö eest. Rõhutan, et eeskätt on meil vaja suvel ühiselt korraldada U20 korvpalli Euroopa meistrivõistluste finaalturniir. Uutele väljakutsetele saan keskenduda alates 1. augustist, mil peasekretärina tööle asun,» lausus Keio Kuhi.

«Keio on ennast igati tõestanud korvpalli rahvuskoondiste juhina ning olen kindel, et ta saab väga hästi hakkama ka uuel ametikohal. Mul on hea meel, et Eesti Korvpalliliidu juhatuse otsus oli üksmeelne, sest see annab Keiole tugeva mandaadi peasekretäri vastutusrikkas ametis,» lausus Eesti Korvpalliliidu president Jüri Ratas.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles