Eelmise EMi MVP Navarro jääb 16. koondisesuvest eemale

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juan Carlos Navarro
Juan Carlos Navarro Foto: Reuters / Scanpix

Hispaania korvpallikoondise raudvara Juan Carlos Navarro teatas kohe pärast Hispaania liiga finaalseeria lõppu, et jätab sel aastal koondisemängud vahele.

Tagamängija on Hispaania eest väljakule jooksnud juba 15. aastat järjest, ent nüüd nõuab 33-aastase mängumehe keha rohkem taastumisaega.

«Sel suvel ma koondises ei mängi, sest mu keha vajab aega, et kõik vigastused välja ravida,» sõnas ta Hispaania meediale. Esimest korda mängis ta juunioride koondises aastal 1998 ning pole sellest ajast alates vahele jätnud ühtegi suve.

Navarro ei saanud reielihase vigastuse tõttu ka finaalis tavapärast taset näidata – viimases mängus pääses ta väljakule vaid kaheksaks minutiks ning ei suutnud punktiarvet avada. Barcelona kaotas finaalseeria Madridi Realile. Hooaja jooksul pidi Navarro võitlema ka teiste traumadega ja jättis seetõttu ka palju mänge vahele.

Tõenäoliselt ei osale EMil ka teised koondise raudvarad Pau Gasol ja Felipe Reyes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles