Iniesta: Barcelona edu sõltub Messist

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Iniesta (vasakul) ja Lionel Messi.
Andres Iniesta (vasakul) ja Lionel Messi. Foto: SCANPIX

FC Barcelona poolkaitsja Andres Iniesta tunnistas, et tema klubi edu sõltub suuresti Lionel Messist.

«Jah, see on reaalsus – Messi on klubi jaoks asendamatu. Ta on maailma parim mängija ja lööb uskumatult palju väravaid. Kõige tähtsam on aga see, et ta tunneb, et vajab meeskonda ja meeskond vajab teda. Lõppkokkuvõttes on oluline meeskonnatöö, kuna meie eesmärk on sama – võita palju tiitleid,» sõnas Iniesta.

Praegu Hispaania koondisega Konföderatsioonide karikaturniiril osalev Iniesta kinnitas, et tema läbisaamine argentiinlasega on suurepärane.

«Meie suhe on fantastiline. Ta on häbelik kutt, aga kui ta parasjagu jalgpalliväljakul ei viibi, viskab ta meeskonnakaaslastele ka vempe. Me oleme nagu üks perekond, kuna viibime nii palju koos. Messi on fantastiline inimene,» märkis hispaanlane.

Lisaks rääkis Iniesta, et õpib hetkel agaralt inglise keelt, kuid see ei tähenda, et ta Barcelonast minema kipuks.

«Õppisin koolis inglise keelt, kuid olen unustanud. Tahan end uuesti kätte võtta. Loomulikult jälgin ma Premier League’i, kuid minu ambitsioonid on seotud Barcelonaga. Samas ei tea kunagi, mida tulevik toob. Minu esitused dikteerivad minu tulevikku,» arvas Iniesta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles