Karpak ja Rammo on Kieli regatil heas hoos

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak.
Deniss Karpak. Foto: Riina Ramst

Täna sai Saksamaal alguse Kieli regatt, mis on EUROSAF Champions Sailing Cup sarja eelviimane, neljas etapp. Edukamatest Eesti sportlastest on Deniss Karpak praegu Finnil 4. kohal ning Karl-Martin Rammo Laser klassis 6. positsioonil.

Täna peetud kolmes sõidus sai Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) kirja 8., 5. ja 5. koha ning on kokku 41 mehe seas neljas. Teistest Eesti Finni-purjetajatest on Lauri Väinsalu (Rein Ottosoni Purjespordikool) kokkuvõttes 11. (sõidutulemused 11, 8 ja 19), Martti Kinkar (ROPK) 26. (28, 24, 26) ja Juhan Idnurm (ESS Kalev Jahtklubi) 38. (37, 37, 35) kohal. Finn klassis juhib avapäeva järel britt Mark Andrews.

Laser Standard klassis sai Karl-Martin Rammo (ROPK/Tallinna Jahtklubi) avapäeval 4., 8. ja 5. koha ning on 96 sportlase konkurentsis kuues. Andres Idnurm (ROPK) on 81. (42, 40, 38) ja Martin Leedo (ROPK) 83. (41, 42, 40) kohal. Laseril on liidriks brasiillane Robert Scheidt.

Laser Radialil olid  Anne-Mari Luige (ROPK) tänaseks saagiks 24., 26. ja 27. koht ning ta on hetkeseisuga 26. positsioonil. Anna Pohlak (TJK) aga avas oma sõitude seeria tulemustega 27, BFD (valestart) ja 26 ning on võtnud 42 naise hulgas 34. koha. Laser Radial klassis hoiab esikohta sakslanna Franziska Goltz.

Võistlus koosneb kahe päeva jooksul peetavast ja kuni kaheksat võistlussõitu sisaldavast kvalifikatsiooniseeriast, sellele järgnevast sama pikast kuld- ja hõbegrupi sõitude seeriast ning viimasel võistluspäeval peetavast finaalsõidust, kuhu pääsevad kuus paremat paati.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles