Tour de France'ilt eemale jääv norralane on meeskonnas pettunud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thor Hushovd.
Thor Hushovd. Foto: SCANPIX

Tunamulluse Tour de France'i võitja Cadel Evansi kodumeeskond BMC jättis jättis tänavusel jõuproovil osalevast koosseisust välja norralasest mitmekordse etapivõitja Thor Hushovdi.

Endine maailmameister tegi viimasel ajal tugevaid jõupingutusi, et aasta tähtsaimale võistlusele pääseda, kuid BMC juhtide otsust see ei mõjutanud. Hushovd rääkis avalikult, et lootis teistsugust valikut, vahendas Spordipartner.ee.

«Loomulikult olen pettunud. Tour oli minu selle hooaja suur eesmärk ja sealt eemalejäämine kurvastab mind väga. Tõsi, minu selle hooaja vorm on olnud heitlik, kuid ma olen varasematel aastatel tõestanud, et võin Touri käigus heasse hoogu tõusta. BMC juhid pelgasid, et mul võib mägedes halb päev tulla ja olen sunnitud katkestama,» rääkis Hushovd.

BMC koosseis Touril: Cadel Evans, Tejay van Garderen, Philippe Gilbert, Brent Bookwalter, Marcus Burghardt, Amaël Moinard, Steve Morabito, Manuel Quinziato ja Michael Schär.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles