Boston Celtics loobub peatreener Riversist ning Garnettist ja Pierce´ist?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boston Celticsi peatreener Doc Rivers
Boston Celticsi peatreener Doc Rivers Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA võib aset leita vahetustehing, mis viib Boston Celticsi juhendaja Doc Riversi Los Angeles Clippersi etteotsa.

Tehingu toimumiseks on vajalik ka liiga heakskiit, vahendab AP. Tehingu käiguks saaks Boston vastu 2015. aasta drafti esimese ringi valiku. Riversil on Bostoniga veel kolm aastat kehtiv leping ja ta peab enne tehingu jõustumist Los Angelese klubiga ka isiklikule kokkuleppele jõudma, ent AP andmeil saab see lähiajal teoks.

Arutatud on ka Bostoni tugitala Kevin Garnetti saatmist filmipealinna klubi mängijate DeAndre Jordani ja Eric Bledsoe ning draftivalikute vastu, ent seda plaani liiga juht David Stern läbi ei lasknud, sest tegevmängijat ei saa treeneri vastu vahetada. Samas võib Garnetti tehing siiski teoks saada, kui osapooled suudavad liigat veenda, et see on eraldiseisev tehing. AP andmeil on võimalik, et Boston vahetab suvel mujale ka oma teise kauaaegse tugitala Paul Pierce´i.

Peatreeneri vahetamine tiimidevahelise tehingu käigus on NBAs harv, ent mitte esmakordne. Viimati leidis selline asi aset 2007. aastal, mil Stan van Gundy liikus Miami Heatist Orlando Magicusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles