Barcelona legend: klubi peaks Messi ära müüma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johan Cruyff (paremal)ja UEFA president Michel Platini.
Johan Cruyff (paremal)ja UEFA president Michel Platini. Foto: SCANPIX

Barcelona ja Hollandi jalgpallilegend Johan Cruyff avaldas arvamust, et pärast noore Brasiilia ründestaari Neymari ostmist peaks klubi maha müüma senise superstaari Lionel Messi.

Barcelona soetas Neymari sel suvel ja väidetavalt maksid nad noore brasiillase eest ligikaudu 48,6 miljonit naela. Pärast uue mängumehe soetamist on hakatud spekuleerima, kuidas suudab Neymar teha koostööd meeskonna suurima väravalööja Messiga ning kauaegne Barcelonaga seotud Cruyff arvab, et klubi võiks argentiinlase maha müüa.

«Kui Neymar on meeskonnas, kaaluksin ma võimalust Messi maha müüa, ent kõik ei pruugi sellega nõustuda,» rääkis Cruyff. «Me räägime siiski meeskonnast, selle mängijatest ja kõigest selle ümber... Liiga palju on kaalul. Seetõttu ongi raske juhtida tippklassi meeskonda,» vahendas Cruyffi sõnu ajaleht Marca.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles