Vene loobus, Tartu Rock jahib taas Kullamäed

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe
Gert Kullamäe Foto: Kristjan Teedema

Tartu Rocki korvpallimeeskond on endiselt peatreenerita. Esialgu klubi peatreenerivalikusse jäänud Priit Vene teatas nädalavahetusel loobumisest, juba varem esialgu «ei» öelnud Gert Kullamäega peetakse aga uusi läbirääkimisi.


Vene käis Tartu klubi juhtidega kohtumas laupäeval, võttis päeva mõtlemisaega ja teatas seejärel, et pole selle meeskonna etteotsa asumisest huvitatud. Suure tõenäosusega ei jätka Vene ka Pärnus, kus ta töötas möödunud hooajal, vaid võtab vastu enda sõnul huvitavama pakkumise.

Rocki juhid Andres Liinat ja Andres Ottender ei soovinud eile veel oma järgmisi samme kommenteerida.

Liinat andis siiski mõista, et esialgu jätkatakse juba varem valikusse mahtunud meestega – seega üritatakse reedel tartlastele esialgu «ei» ütelnud Kullamäed klubi juurde tagasi tuua.

Puhkusel viibiv Kullamäe tõdes, et tal on oma tuleviku üle rohkelt mõtlemisainet, ja leidis, et peab otsuse langetama võimalikult kiiresti. Seega võib juba täna selguda, kas viimased seitse aastat Tartus mängija, abitreeneri ja peatreenerina veetnud mees jääb sinna veel paariks aastaks.

***

Koduseks EMiks valmistuv Eesti U20 koondis jätkab treeninguid Rakveres. Peatreener Andres Sõber saatis Kristo Mangelsoo tagasi koduklubi Kalev/Cramo juurde. Kaks ja pool nädalat vigastuse tõttu treeningutes eemal olnud ääremängija proovis eile koos koondisega harjutada, kuid hommikusel treeningul selgus, et juba varemgi valu teinud alaselg ei luba tal ikka pingutada.

«Praeguse seisuga on raske uskuda, et ta suudaks end veel koondisse mängida,» nentis Sõber. «Pole ju teada, millal ta saab hakata harjutama, teised on aga selleks ajaks juba tükk aega tõsist tööd teinud. Mehed on teinud vägevalt trenni ja muutuvad aina tugevamaks!»

Eile naasis koondise juurde ka Martin Jurtom, kes käis jaanipäevaks antud lühikese puhkuse ajal näitamas end Sloveenia klubile Lubljana Geoplin Slovan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles