Kanepi järgmisest vastasest: minul kindlasti favoriidikoormat ei ole

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: SCANPIX

Eesti esireket Kaia Kanepi (WTA .46) alistas Wimbledoni tenniseturniiri avringis ülipikaks kujunenud mängus 7:5, 5:7, 7:5 maailma 194. reketi Tara Moore´i Suurbritanniast. Mäng kestis 2 tundi ja 34 minutit.

«Hästi keeruline mäng oli minu jaoks. Ma ei tunne ennast veel muru peal väga kindlalt, aga eks ma proovin paremini mängida,» rääkis Kanepi oma kodulehele. «Vastane mängis täna päris hästi ja mulle ebamugavalt. Eestkäega ründas palju ja tagantkäega mängis ebamugavaid lõikeid, mille pealt oli minul paha rünnata. Kohati on tunne, et murul on nagu natuke loterii – see, kes mängib agressiivselt ja löögid tulevad ka välja, siis see võidab. Mingit plaani B siin murul ei saa olla.»

Teises ringis kohtub Kanepi maailma seitsmenda reketi Angelique Kerberiga Saksamaalt. Omavahelistes kohtumistes juhib Kaia 1:0, matš peeti 2009. aastal.

«Kerberiga mul kindlasti favoriidikoormat ei ole. Ta lööb lamedalt ja madalalt ning kindlasti saab olema suur koormus jalgadele, tuleb palju põlvest alla lasta,» arutles Kanepi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles