Hispaania ja Serbia jõudsid naiste korvpalli EMil poolfinaali

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alba Torrens ja Amaya Valdemoro.
Alba Torrens ja Amaya Valdemoro. Foto: www.fibaeurope.com

Eile selgusid naiste korvpalli EMil kaks esimest poolfinalisti, kui edasipääsu kindlustasid Hispaania ja Serbia.

Prantsusmaa kõrval peamiseks tiitlipretendendiks olev Hispaania alistas 75:58 Tšehhi koondise. Kuigi Hispaania juhtis juba avapoolaja lõpuks suurelt, mängiti edu maha ja kastanid tõi tulest koondise kogenuim mängija, 36-aastane Amaya Valdemoro, kes tabas järjest mitu olulist kaugviset ning kogus lõpuks 11 punkti. Suurepärase mängu teinud Alba Torrensi arvele jäi 29 silma ja Sanco Lyttle lisas 23 punkti ja sai kätte 12 lauapalli. Tšehhile tõi Katerina Elhotova 13 punkti.

EMil esmakordselt nelja parema sekka jõudnud Serbia sai 85:79 jagu Itaaliast, kuigi Itaalia juhtis pea kogu mängu. Jelena Milovanovic tõi võitjatele 21 punkti, itaallannade parim oli 22 punktiga Giorgia Sottana.

Täna selguvad teised kaks poolfinalisti, kui veerandfinaalides kohtuvad Prantsusmaa ja suurüllataja Rootsi ning Valgevene ja Türgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles