Madridi Reali tugitala: nutsin tihti ega saanud öösiti magada

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas Könföderatsioonide karikal.
Iker Casillas Könföderatsioonide karikal. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalliklubi Madridi Reali väravavaht Iker Casillas tunnistas, et võttis hooaja keskel peatreeneri Jose Mourinho poolt pingilejätmist väga südamesse ja elas seda tõsiselt läbi.

«Ma nutsin, kannatasin, tundsin end halvasti ja veetsin nii mõningaidki öid, kui magasin vähe või üldse mitte,» rääkis Casillas rahvusvahelise jalgpalliliidu kodulehele antud intervjuus. «Ma olen läbi ja lõhki Madridista (Reali tulihingeline toetaja- toim.) ning klubi on minu jaoks olnud alati olulisem kui treenerid, presidendid, jalgpalli juhid ja isegi mina ise,» lisas 32-aastane Madridi klubi kapten.

Esmakordselt jättis Mourinho pikaajalise Reali puuriluku pingile detsembris, kuid pärast lühiajalist väravasuule naasmist pidi Casillas taas pingile istuma, kui sai jaanuari lõpus vigastada kohtumises Valencia vastu. Seejärel asus väravavahi kohuseid täitma Diego Lopez, ent kui Casillas oli tervenenud, ei pannud Mourinho omavaheliste jahenenud suhete tõttu endist esiväravavahti enam väljakule.

Uuest hooajast on Mourinho Inglise klubi Chelsea eesotsas ja Reali asub juhendama Pariisi Saint-Germaini senine juhendaja Carlo Ancelotti. Selline vangerdus tähendab tõenäoliselt, et Casillas pääseb tagasi algkoosseisu. «Ma olen taas õnnelik. Alati on raske, kui leiad end võõrast olukorrast. See ei ole minu jaoks kerge olnud, aga ma olen muutunud. Olen teistsugune Iker Casillas,» rääkis hispaanlane.

Hetkel Konföderatsioonide karika turniiril osaleva Hispaania koondise peatreener Vicente del Bosque on Casillast usaldanud algkoosseisu ning täna õhtul toimuva Itaalia koondisega peetava poolfinaali eel usutakse samuti, et Madridi Reali mees alustab põhikoosseisus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles