Casillas: meil oli õnne

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaallased sundisid eile Iker Casillasel tegema mitu head tõrjet
Itaallased sundisid eile Iker Casillasel tegema mitu head tõrjet Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondise väravavaht Iker Casillas kiitis Itaaliat hea lahingu eest Konföderatsioonide karikaturniiri poolfinaalis ning tunnistas, et tema meeskonnal oli vaja õnne.

«Meie generatsiooni ei unustata kunagi, kuid meil oli õnne, et jõudsime finaali. Võit tuli aga väga raskelt, Itaalia taktika oli suurepärane. Me testisime ka Buffoni (Itaalia väravavaht Gianluigi Buffon – toim.), kuid nemad panid meid raskustesse,» kiitis Casillas itaallaseid. «Penaltid on alati loterii ja meil oli õnne, et seekord taas võitsime.»

Casillas tunnistas, et pikale veninud poolfinaal on tema meeskonda kõvasti väsitanud ning nad peavad kõik tegema, et pühapäevaseks finaaliks kohaneda.

«Oleme väga väsinud, peame puhkama. Kohtume Brasiiliaga Maracanal ja peame esinema hästi,» märkis Casillas.

Itaalia koondise peatreeneril Cesare Prandellil oli hoolealuste pakutud mängupildi üle hea meel.

«Me teenisime oma vastaste austuse ja saime teada, et võime võidelda maailma parimatega. Hispaania on suurepärane meeskond ja väga järjepidev – soovime olla samasugused. Penaltite puhul võib alati kõike juhtuda,» kommenteeris Prandelli.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles