Perez agressiivsuses järgi ei anna: mind ei huvita, kui teisi närvi ajan

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McLareni Sergio Perez
McLareni Sergio Perez Foto: SCANPIX

Kuigi Mclareni vormel-1 meeskonna piloot Sergio Perez on oma liialt agressiivse sõidustiiliga mitme konkurendi viha pälvinud – näiteks Kimi Räikköneni arvates tuleks mehhiklasele vastu vahtimist virutada –, ei kavatse mees edaspidi järeleandmisi teha.

«Lõppude lõpuks on minu eesmärk oma tiimi eest võidelda ja anda endast parim. Tiim töötab päevad ja ööd, et meie vormel kiiremaks muutuks ja mina kavatsen vastutasuks endast maksimumi anda,» vahendab Eurosport mehhiklase sõnu.

«Mind ei huvita, kui see teisi sõitjaid närvi ajab. Tahan oma meeskonna jaoks anda parima ja teen seda alati kuni oma karjääri lõpuni,» lisas Perez.

Perezel on kahju, et selle hooaja McLaren ei luba tal tippudega võistelda, kuid lahingu kavatseb ta sellest hoolimata anda kõigile, kes tema teele jäävad.

«Kui nad on minu ees, pole mul midagi kaotada. Võitlen täiega! Loomulikult ma austan neid piloote, kuid rajal on nad siiski minu rivaalid,» märkis Perez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles