Vara lahkub jalgpalliliidust, EJL loob avalike ja ärisuhete osakonna

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Toomas Huik

Eesti Jalgpalli Liidust lahkub töölt Toomas Vara, kes asus jalgpalliliidu kommertsdirektorina tööle eelmise aasta märtsis. Pärast kokkulepitud esimest aastat otsustati koostöö lõpetada.

«Mul on väga hea meel, et sain enda erialaseid teadmisi oma lemmikspordiala arendamiseks rakendada. Leidsin mitmeid uusi sõpru ja sain kuhjaga kogemusi. Jään jalgpalliga moel või teisel edaspidigi seotuks,» lausus Vara, kes jätkab tööd Eesti Ringhäälingute Liidu tegevjuhina.

«Täname Toomast tehtud töö eest,» märkis Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak. «Kommertsvaldkond on meie jalgpallis üks keerulisemaid ja tee taipamiseni, kuidas viia parimal moel kokku väärtused ja majanduslik edukus, on nõudnud paljusid vaatenurki ja kogemisi.»

Eesti Jalgpalli Liit ühendab sügisest senise kommertsosakonna ja avalike suhete osakonna avalike- ja ärisuhete osakonnaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles