Mikk Pahapill: parem põlv annab tunda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pahapill.
Mikk Pahapill. Foto: Toomas Tatar

Kadriorus peetava kergejõustiku mitmevõistluse karikavõistluste Superliiga kahe ala järel tunnistasid nii meeste esinumber Mikk Pahapill kui hea alguse teinud Kaarel Jõeväli, et kodune võistlus on alanud edukalt.

Pahapill jooksis 100 meetrit ajaga 11,27 ja hüppas kaugust 7.34. Pärast kahte ala kiirustas mees aga võistlejate ruumidesse, et panna jalale jääd. «Parem põlv annab tunda, aga hullu ei ole. See on sport ja maksimaalne pingutus,» ei teinud Pahapill väikesest probleemist suurt numbrit. «Algus on olnud väga hea,» lisas eestlane ja siirdus enne järgmist ala väikesele pikutuspausile.

Jõeväli sai 100 meetris kirja aja 11,02 ja kaugushüppes 7.54 - mõlemad tulemused on paremad kui 23-aastase noormehe senise parima võistluse tulemused. Seega on Jõeväli kahe ala järel isikliku rekordi graafikust ees 104 punktiga. «Alati saab paremini, aga tuleb rahule jääda,» jäi Jõeväli tagasihoidlikuks. «Ilm on hea ja publik annab väga palju juurde. Eks ma proovin anda endast parima, et püsiksin isikliku tippmargi graafikus,» lisas eestlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles