Korjus teises sõidus punkte ei saanud, kuid jätkab teisel kohal

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Koiranen Motorsports

Kevin Korjus lõpetas GP3 vormelisarja Silverstone'i etapi teise sõidu 9. kohaga ja punktilisa ei teeninud. Sarja üldarvestuses jätkab eile poodiumile tõusnud eestlane aga teisel kohal.

Seitsmendalt kohalt startinud Korjus langes juba avaringil meeskonnakaaslase Aaro Vainio järele üheksandaks ning jäi sinna sõidu lõpuni. 15-ringilise võistluse keskpaigas sõitis eestlane küll korraks välja hetke kiireima ringi, kuid seejärel näidati talle rajapiiride ületamise eest mustvalget hoiatuslippu ja Korjus pidi ettevaatlikumalt jätkama, kuna teistkordsele rikkumisele järgnenuks juba ajaline karistus.

Lõpujoonel kaotas Korjus sõidu võitnud Giovanni Venturinile 9 ning viimasel punktikohal lõpetanud Vainiole 0,8 sekundiga. Sarja üldtabelis säilitas eestlane aga 59 punktiga teise koha, kuhu ta tõusis tänu eilse sõidu teisena lõpetamisele. Liidril Tio Ellinasel, kes oli täna kuues, on kümme punkti rohkem. Kolmandana jätkab ameeriklane Conor Daly 51 punktiga, neljas on 44 punkti kogunud Vainio.

GP3-sarja järgmine etapp sõidetakse juba järgmisel nädalavahetusel Saksamaal Nürburgringil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles