Taaramäe: olin eile õnnesärgis

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: SCANPIX

Tour de France'i eilsel avaetapil kukkumisest napilt pääsenud, kuid konkurendi rattast käele sügava haava saanud Rein Taaramäe kirjutas paf.com'i blogis, et loodab täna näha vähem kukkumisi.

«Eilne joppamine oli suur! Nibin-nabin pääsesin kukkumisest ja lisaks tegi veel suure teene Greenedge’i buss, tänu millele sain etapil võitjaga sama aja,» kirjutas Taaramäe. «Olenemata väiksest õmblusest – umbes 5 cm –, mille tekitas kellegi lendava jalgratta pedaal või hammakas, olin ma tegelikult ikka õnnesärgis eile. Jääb vaid üle loota, et kõik jätkub sama õnnelikult!»

Lisaks heitis Taaramäe pilgu tänasele etapile. «Täna on küll lühike 157 km päev, kuid juba keskmise raskusastmega mäed. Loodan, et mägedes tuleb kõva andmine ja kõik sprinterid ning muidu suristajad imevad maha, siis on lõpus rahulikum ja kukkumisi ei pea väga kartma. 15 km enne lõppu peame ronima üht kilomeetri pikkust järsku tõusu ja kui sinna alla suur 200-pealine grupp tuleks, siis oleks jälle suurt maokat oodata. Niisiis loodan, et eelnevatel tõusudel jäävad muidumehed maha,» märkis Taaramäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles