Portaal: Margus Hunt on ülehinnatud

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt Cincinnati Bengalsi treeningul.
Margus Hunt Cincinnati Bengalsi treeningul. Foto: SCANPIX

Spordiportaal Bleacherreport.com koostas edetabeli Cincinnati Bengalsi uutest mängijatest ning lahterdas nad üle- ja alahinnatuteks. Üsna üllatuslikult paigutas portaal, mis drafti eel, ajal ja järel Hundi kohta lausa ülivõrdeid kasutas, eestlase ülehinnatud mängijate sekka.

«Pauk või läbikukkumine? Seda on raske öelda. Endine Eesti kettaheitja oli minu jaoks väga veider käik Bengalsi poolt. Ma tahaksin tõesti teada, kui palju uurimustööd Mike Zimmer (Bengalsi kaitsemeeskonna treener – toim.) enne tegi, kui ta ajas segamini Hundi kodumaa Eesti Horvaatiaga,» kirjutab Bleacherreport.com ajakirjanik Matt Gray.

«Hunt on nagu hiiglane ja pole saladus, et Bengals on alati armastanud pikki mängijaid. Ta annab blokeerimismeeskonnale kindlasti juurde. Kas temast saab aga midagi enamat on küsimärgi all. Ta on kahtluseta praegu pelgalt Bengalsi projekt, mitte mängija. Kui aga on keegi, kes suudab temast korraliku defensive end’i kasvatada on see Zimmer.

Samas, kui kaua Zimmer Cincinnatisse jääb? Kui juba teisel hooajal vahetuks kaitsemeeskonna treener, oleks see Hundi arengu jaoks suur löök.

Me saame aru, et Hundis on potentsiaali, kuid kas ta kunagi täidab endale pandud ootused?»


Vaata kogu ülevaadet SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles