Wimbledonis kaotanud Kanepi: varuplaani ei olnud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi langes Wimbledonis konkurentsist.
Kaia Kanepi langes Wimbledonis konkurentsist. Foto: SCANPIX

Täna Wimbledoni tenniseturniiri veerandfinaalis sakslanna Sabine Lisickile 3:6, 3:6 kaotanud Kaia Kanepi tunnistas pärast matši, et ei teinud täna väga head partiid.

«Arvan, et mängisin eile paremini, aga samas tänane vastane mängis väga hästi,» rääkis Kanepi pärast kohtumist pressikonverentsil. «Varasemates matšides õnnestusid mul rünnakud, aga täna mitte. Samas muruväljakul ei ole varuplaani: pean lihtsalt oma löögid ära tegema,» lisas eestlanna.

Maailma edetabelis 46. kohta hoidev Kanepi kommenteeris, et ei tunnetanud endal võistluskrampi sellest, et vastane alistas eile maailma naiste kõige tugevama mängija ehk Serena Williamsi. «Ma ei usu, et mind blokeeris mõte sellest, et Lisicki võitis maailma esireketit. Usun, et kui sa head mängijat võidad, siis on järgmisel päeval nõrgema vastasega raskem mängida.»

Kanepi lisas lõpetuseks, et sõidab pärast turniiri koju ning plaanib osaleda US Openil. Oma Ameerika turneed alustab Kanepi aga juuli lõpus algava Washingtoni turniiriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles