Endine treener: Rooney oleks võinud saada sama heaks kui Ronaldo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Wayne Rooney (paremal) omal ajal Manchester Unitedis mängides.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Wayne Rooney (paremal) omal ajal Manchester Unitedis mängides. Foto: SCANPIX

Endine Manchester Unitedi jalgpalliklubi üldfüüsilise ettevalmistuse treener Mick Clegg tuli välja väitega, et Wayne Rooneyst oleks võinud saada Cristiano Ronaldoga sama hea mängija, kui inglane oleks viitsinud portugaallasega sama palju jõusaalis käia.

«Wayne ei näinud jõusaali tähtsust,» rääkis Clegg ajalehele The Sun. «Ta ütles, et on siin selleks, et jalgpalli mängida. Soovin alati, et oleksin Wayne'i selles suhtes rohkem tagant surunud.»

Rooney ja Ronaldo mängisid Unitedis aastatel 2004-2009 koos viis hooaega ja Clegg töötas nende mõlemaga. Treener rõhutas sealjuures Ronaldo head pühendumust: «Ronaldo tegi alati ära kõik treeningud, mis ma talle ette kirjutasin. Ta elas ja hingas 24 tundi ööpäevas jalgpallist ning tema pühendumus oli fenomenaalne. Wayne võiks olla Ronaldoga võrdväärdne mängija, kui ta suudaks muuta samasuguseks oma suhtumise jõusaali-treeningutesse.»

Suvisel üleminekuperioodil on sahistatud kuulujutte nii Rooney kui ka Ronaldo klubivahetusest, ent esialgu pole kumbki mees kinnitanud, et nad plaaniksid Manchester Unitedist või Madridi Realist lahkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles