Djokovic ja del Potro jõudsid Wimbledonis esimestena poolfinaali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: SCANPIX

Wimbledoni tenniseturniiril selgusid meeste seas kaks esimest poolfinalisti, kui Novak Djokovic alistas kolmes setis Tomas Berdychi ja Juan Martin del Potro samuti kolmes setis David Ferreri.

Maailma esireket Djokovic oli Berdychist parem numbritega 7:6 (5), 6:4, 6:3. Poolfinaalis ootab teda ees maailma kaheksas reket del Potro, kes sai edetabeli neljandast numbrist Ferrerist jagu 6:2, 6:4, 7:6 (5). Kaks aastat tagasi turniiri võitnud, kuid mullu poolfinaalis Roger Federeri paremust tunnistanud Djokovic on nüüd Suure slämmi turniiridel vähemalt poolfinaali jõudnud 13 korda järjest.

Del Potro jõudis aga Wimbledonis poolfinaali esmakordselt. Kokku on argentiinlane Suure slämmi turniiridel nüüd nelja parema hulka pääsenud kolmel korral.

Õhtustes veerandfinaalides kohtub kodupubliku suurlootus Andy Murray peaväljakul hispaanlase Fernando Verdascoga, selle paari võitja poolfinaalivastase selgitavad aga poolakad Lukasz Kubot ja Jerzy Janowicz.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles