U20 koondis võitis suurelt Soomet

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti noormeeste U20 vanuseklassi korvpalli  rahvuskoondis alistas Rakvere spordihallis peetava kontrollturniiri esimeses kohtumises Soome eakaaslased ülikindlalt  tulemusega 97:63 (poolaeg 54:30).
Eesti noormeeste U20 vanuseklassi korvpalli rahvuskoondis alistas Rakvere spordihallis peetava kontrollturniiri esimeses kohtumises Soome eakaaslased ülikindlalt tulemusega 97:63 (poolaeg 54:30). Foto: Meelis Meilbaum

Järgmisel nädalal algavaks U20 Euroopa meistrivõistlusteks valmistuv Eesti noormeeste korvpallikoondis peab järgneva kolme päeva jooksul kolm kontrollkohtumist. Täna võeti võimas 97:63 võit Soome eakaaslaste vastu.

Eesti koondis võitis avaveerandi kindlalt 28:16 ja järgneva kümne minutiga suudeti vahet veelgi suurendada: poolajavile kõlas seisul 52:30. Teine poolaeg kuulus veel kindlamalt eestlastele ja nii võideti kogu kohtumine 97:63.

Eestlaste resultatiivseimaks kerkis 18 punkti visanud Oliver Metsalu, 14 punktiga panustas Kristen Meister ja 13 silma lisas Martin Paasoja. 10 punkti ja 7 vaheltlõiget sai kirja Mihkel Schleicher, Rait-Riivo Laane panustas 10 punkti ja 5 vaheltlõikega, ka Martin Jurtom lisas 10 silma.

Enne mängu:

Koondise üks tugitalades Rait-Riivo Laane rääkis enne kontrollmänge, et Rakveres antakse meeskonna mängule viimane lihv. «Saame veel mängulist poolt harjutada, aga kindlasti püüame mängu võimalikult kiireks ajada ja pigem lühikese koosseisuga hakkama saada,» lisas seni klubikorvpalli TYCO Raplas mänginud Laane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles