Mart Poomil ees raskem lahkumismäng

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Poom.
Mart Poom. Foto: Toomas Huik.

Kui Martin Reim mängis oma Eesti lahkumismängu Ekvatoriaal-Guinea vastu, kelle Eesti koondis suutis purustada 3:0, siis kolmapäeval oma lõpuetenduse pakkuval Mart Poomil seisab ees märksa keerukam ülesanne, kuna vastamisi tuleb astuda maailma edetabeli 11. koondise Portugaliga.




«Poom valis lõpetamiseks tunduvalt raskema mängu,» arvas ka koondise kapten Raio Piiroja, kelle tööpäev kohtumisel aafriklastega kujunes vastaste väheste oskuste tõttu üsna lihtsaks. «Portugali mäng on selles osas nagu öö ja päev – saan seal ka lõpuks mängida.»



Reim sai oma lahkumisetenduses mängida 31 minutit ning tegi seda peatreener Tarmo Rüütli sõnul perfektselt. Piiroja sõnul võib Poom heal juhul mängida aga terve kohtumise.


«Mine tea, äkki kukub hirmus hästi mängima ja paneb lõpuni välja. Poomi ei tea kunagi,» muigas Piiroja.



Koondise peatreener Tarmo Rüütli leidis aga, et kuna tegu on Eesti kodumänguga, siis ei tohiks eestlased kuulsatele vastastele vähemalt moraalselt millegagi alla jääda ning häälestatus peaks olema sama, mis kohtumisel Ekvatoriaal-Guineaga.



«Ei läinud me täna (Ekvatoriaal-Guinea vastu – toim) mütsiga lööma ega lähe Portugali vastu. Järgmine mäng on juba uus päev,» sõnas Rüütli. «Kohtumise iseloom saab küll teine olema, aga tulemus otsustatakse siiski väljakul.» (PM)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles