Rally Estonia starti tuleb 2013. aasta Ford Fiesta WRC

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaroslaw Koltun sõitmas Ford Fiesta RRC autoga.
Jaroslaw Koltun sõitmas Ford Fiesta RRC autoga. Foto: Marcin Kaliszka

Kõige uuema WRC auto toob Rally Estonia starti NB Quality Rally Team. Hetkel Poola autoralli meistrivõistlustel kuuendal kohal olevad Jaroslaw Koltun ja Ireneusz Pleskot stardivad 2013. aasta Ford Fiesta WRC autoga. Varem Ford Fiesta S2000 ja RRC autodega sõitnud meeskonnale on see esimeseks võistlusstardiks WRC autoga.

Eelmisel aastal oli Koltun Poola meistrivõistlustel kuues ja osales ka ühel MM-rallil, hooaja lõpus Kataloonias. NB Quality Rally Team sõidutreeneriks on auto24 Rally Estonia direktor Urmo Aava, kelle sõnul on start Otepääl WRC autoga Poola võidusõitjatele kindlasti korralikuks väljakutseks ja on huvitav jälgida, milliseid katseaegu nad välja sõitma hakkavad.

Hetkel on Rally Estoniale registreerunud kokku 128 meeskonda, Historic autode EM-etapile aga 40 võistlusautot. 

Rally Estonia toimub 19.-20. juulil Otepääl ja selle ümbruses ja sarnaselt eelmise aastaga on tegu Eesti, Läti, Balti ja NEZ autoralli meistrivõistluste etapiga ning FIA European Historic Sporting Rally Championship sarja etapiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles