Bayerni peatreener: Messi ja Neymar saavad koos hakkama

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevased meeskonnakaaslased Neymar ja Lionel Messi
Tulevased meeskonnakaaslased Neymar ja Lionel Messi Foto: SCANPIX

Mõned eksperdid on avaldanud arvamust, et suurte egodega FC Barcelona staarid Lionel Messi ja Neymar ei mahu koos platsile ära, kuid Müncheni Bayerni loots Pep Guardiola nii ei arva.

«Kas Messi ja Neymari koostöö hakkab sujuma? Kas jalgpalliajaloo parim mängija mahub platsile ära koos teise fantastilise mängijaga? Loomulikult läheb neil hästi,» ütles Guardiola Marcale. «Barcelona ja Hispaania koondis on pärast kõiki neid aastaid endiselt väga elujõuline. Barcelona teenis eelmisel hooajal 100 punkti, mis on imetlusväärne.»

Guardiola sõnul ei tohiks kaugeleulatuvaid järeldusi teha ka Hispaania koondise 0:3 kaotusest Konföderatsioonide karikaturniiri finaalis Brasiiliale.

«Mõned mängijad vananevad, kuid Hispaanial on suur tulevik eest. Suurepäraseid noori mängijaid on peale kasvamas,» märkis endine FC Barcelona juhendaja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles