Ametlik: Tottenham hankis Konföderatsioonide karikaturniiril säranud Paulinho

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar (keskel), Andres Iniesta (paremal) ja Paulinho
Neymar (keskel), Andres Iniesta (paremal) ja Paulinho Foto: SCANPIX

Konföderatsioonide karikaturniiril Brasiilia koondise eest säranud Paulinho üleminek Inglismaale sai ametliku kinnituse ning järgmisest hooajast mängib poolkaitsja Tottenham Hotspuri ridades.

24-aastast brasiillast on tugevalt Spursiga seostatud juba mõned kuud ning mees läks lõpuks Londoni klubile maksma väidetavalt ligi 20 miljonit eurot.

«Ma olen väga õnnelik ja elevil, et saan Spursiga liituda. On olla rõõm karjääri jooksul sellises suures klubis nagu Tottenham,» kommenteeris Konföderatsioonide karikaturniiril Neymari ja Andres Iniesta järel paremuselt kolmandaks mängijaks valitud mees.

Uudist kuuldes esines veidra avaldusega Paulinho uus meeskonnakaaslane, Tottenhami keskkaitsja Benoit Assou-Ekotto, kes polnud brasiillasest varem kuulnud.

«Ma ei tea, milline ta välja näeb. Ma ei tea teda üldse, ma ei jälgi uudiseid. Kolm aastat tagasi nägin esimest korda treeningul Rafael van der vaarti, aga ma ei tundnud teda ära. Inimesed ei mõista, kuidas ma kaasjalgpallureid ei tunne, aga ma olen üks nendest inimestest, kes ei võta koju kunagi tööd kaasa ehk ei loe uudiseid,» kommenteeris Assou-Ekotto.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles