Enn Pant: Kaia on tunduvalt arukamaks muutunud

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi andis täna pressikonverentsi, kus teatati, et tema ja treener Märten Tamla koostöö jätkub.
Kaia Kanepi andis täna pressikonverentsi, kus teatati, et tema ja treener Märten Tamla koostöö jätkub. Foto: Andres Haabu / Postimees

Eesti Tennise Liidu peatreener ja Kaia Kanepi suursponsor Enn Pant kinnitas ETV spordisaatele, et Kanepi on aastatega igas mõttes paremaks muutunud.

«Varem me püüdsime Kaiale tiimi kokku panna, kuid nüüd on ta seda ise teinud. Ta on ise saanud vanemaks ja tunduvalt arukamaks ning tiim töötab koos tõesti hästi. Raske öelda, kus on tema tipp, kuid ta on palju arukam ja jälgib platsi. Kindlasti on veel ka arenguruumi. Schiavone võitis oma esimese tiitli alles 28-aastaselt,» kommenteeris Pant.

Aprillis naasis Kaia Kanepi pärast pooleaastast vigastuspausi WTA tuurile ning on mänginud nüüd kaheksal turniiril, võitnud 18 ja kaotanud seitse matši.

«Kaia on võimeline võitma heal päeval kõiki, aga suure slämmi turniiril peab olema seitse head päeva. Agressiivsuse ja stabiilsuse kallal peame veel töötama, aga kui ta tööd naudib, tulevad lõpuks ka tulemused. Kui nii võib öelda, siis ta on 110 protsenti professionaal,» kiitis treener Märten Tamla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles