Klopp: Lewandowski läheb Bayernisse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski.
Robert Lewandowski. Foto: SCANPIX

Dortmundi Borussia jalgpalliklubi peatreener Jürgen Klopp teatas, et nende ründestaar Robert Lewandowski liitub ikkagi Müncheni Bayerniga, kuid seda järgmisel aastal.

Lewandowskit on pikalt Bayerniga seostatud, kuid hiljuti teatas Dortmund, et alagaval hooajal pallib poolakas ikkagi nende ridades, kuna mehel on Borussiaga veel ühe aasta pikkune kontraht. Nüüd märkiski Klopp, et Lewandowski mängib veel ühe hooaja nende ridades ja järgmisel suvel läheb ta vabaagendina Bayernisse.

«Ma arvan, et tegemist on kindla faktiga, et Robert Lewandowski siirdub järgmisel suvel Bayernisse,» sõnas Klopp Saksamaa ajalehele Welt am Sonntag ning märkis, et klubivahetus oli õhus ka tänavusel suvel. «Olime alguses valmis läbirääkimisteks, kuid midagi ei juhtunud ja lõpuks võtsime seisukoha, et müük ei ole meie jaoks praegu parim lahendus.»

«Üritame nüüd tuleval hooajal tõestada, et koos Robertiga suudame olla jätkuvalt edukad. Mõtleme eelkõige algava hooaja tulemustele. Ma tean, et näeme Robertiga asju samas valguses,» lisas Klopp.

Samas on Dortmund juba tulevaks hooajaks ründeliini tugevdanud, kui hiljuti sõlmiti leping Gaboni koondise ründaja Pierre-Emerick Aubameyangiga. Eelmisel hooajal suutis ründaja Prantsusmaa kõrgliigas lüüa Saint-Etienne’i eest 19 väravat. Lewandowski kõmmutas Bundesligas samal ajal 24 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles