Priinits saavutas universiaadil viienda koha

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Priinits.
Sten Priinits. Foto: Raigo Pajula

Sten Priinits saavutas suveuniversiaadil Kaasanis meeste epee individuaalturniiril viienda koha. Veerandfinaalis tuli Priinitsal tunnistada hiinlase Chao Dongi 10:8 paremust.

Alagrupis kõik viis vastast alistanud Priinits alistas pääsu eest veerandfinaali esmalt torgetega 15:5 kanadalase David Paul Neilson Shorey, seejärel oli Priinits parem tituleeritud Šveitsi vehklejast Fabian Kauterist 6:3, kaheksandikfinaalis alistas ta USA esindaja Alen Hadzici 15:10, kirjutab vehklemisliit.ee

Priinitsa ja Kauteri vaheline kohtumine oli torgetevaene ning passiivsuse tõttu viidi matš viimasele minutile. Priinits suutis viis sekundit enne kohtumise lõppu 4:3 juhtima minna ja Kauter oli sunnitud seepeale kiirrünnakuid tegema. Järelejäänud viie sekundiga Kauteril aga viigistada ei õnnestunud ning Priinits sai väärtusliku 6:3 võidu. Viigi korral oleks võidu saanud Kauter, kuna temale loositi enne viimast minutit prioriteet.

Kõhutõve ja palavikuga võidelnud Georg-Marten Lanno kogus alagrupis kolm võitu ja kolm kaotust, kuid pidi 64 parema hulgas tunnistama venelase Sergei Hodosi 15:2 paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles