Madridi Real tegi Cristiano Ronaldo tuleviku osas julge avalduse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Madridi Reali ja Portugali jalgpallikoondise tähtmängijat Cristiano Ronaldot on viimase aasta jooksul seostatud mitmete suurklubidega ning eelkõige on räägitud tema võimalikust taasliitumisest Manchester Unitediga. Nüüd teatas aga Reali president Florentino Perez, et Ronaldo jääb karjääri lõpuni Madridi.

«Selles võib olla täiesti kindel, et Ronaldo mängib karjääri lõpuni Realis,» vahendab BBC Sport Perez’i sõnu. «Ronaldo soovib karjääri lõpuni Realis mängida ja soovime, et ta mängiks sarnaselt Zinedine Zidane’ile ja mitmetele teistele suurtele mängijatele karjääri lõpuni Realis.»

Ronaldo leping Realiga kestab veel kaks aastat ja seni ei ole portugallane nõustunud lepingupikendusega ja seega on räägitud pikalt tema võimalikust lahkumisest. Seega tundub praeguses seisus Perez’i avaldus mõnevõrra üllatav.

Samas tunnistas Perez, et nad ei ole teinud Gareth Bale’i ostmiseks ühtegi pakkumist ja samal ajal ei ole keegi teinud neile pakkumist Gonzalo Higuaini ostmiseks.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles