Kangur ja Talts ühinesid koondisega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur.
Kristjan Kangur. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti meeste korvpallikoondis kogunes eile esimest korda täies koosseisus, et valmistuda 2015. aasta EMi finaalturniiri pileti püüdmiseks. Viimasena liitusid meeskonnaga Janar Talts ja Kristjan Kangur, kes kinnitasid, et tervis on korras ja koondise eesmärgid kõrged.

«Kõike ma sada protsenti kaasa teha ei saa, aga hakkan tasapisi pihta ja vaatame, kuidas keha vastu peab,» rääkis seljaga hädas olnud Kangur. «Uuringutel on käidud ja sain kinnitust, et hullemaks minna ei saa, aga tuleb teha tasa ja targu,» lisas vähem kui kuu tagasi Itaalia meistriks kroonitud Kangur.

Teise eestlasena Itaalias mänginud Talts kinnitas samuti, et tervisega probleeme pole. «Sain mõnusalt puhata ja kõik on korras. Kohe hakkavad saalitrennid ka peale ja saab pildi ette vormist. Üldiselt on keha terve ja vaim värske,» rääkis Talts.

Koondislased kinnitasid, et seatud on kõrged sihid – 2015. aasta EMile mängitakse 16 riigi vahel sel suvel välja vaid üks koht ning eestlased loodavad selle endale saada. «Eesmärk on teada – jõuda 2015. aasta finaalturniirile. Isiklikult võtaksin ühe mängu kaupa, sest muidu võib pettumus olla suur,» rääkis Talts.

Koondist ei saa aidata tsenter Joosep Toome, kes on hädas põlvedega.

Enne augustit peavad eestlased ka kaks kontrollturniiri, neist esimene toimub järgmisel nädalavahetusel Austrias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles