Andy Murray tahab saada tennisemaailma Manchester Unitediks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray pühapäeval peetud Wimbledoni turniiri finaalis.
Andy Murray pühapäeval peetud Wimbledoni turniiri finaalis. Foto: SCANPIX

Möödunud pühapäeval Wimbledoni tenniseturniiri võitnud Andy Murray teatas, et tahaks võita tennisemaailmas sama palju trofeesid nagu seda suutis legendaarse Alex Fergusoni käe all Manchester Unitedi jalgpallimeeskond.

Murray kiitis ajalehele The Sun Fergusoni fenomenaalset oskust oma meeskonda juhtida. «Sir Alex on muljetavaldav mees. Temalt on palju õppida. Ta ütles, et rajas oma meeskonna püsivusele ja keskendumisele,» rääkis Murray enda ja 26 aastat ManUt juhendanud Fergusoni eelmisel nädalal peetud vestlusest.

26-aastane Murray andis sellega mõista, et tahaks Fergusoni hea tööeetika rakendamisega koguda enda kontosse samuti rohkelt trofeesid, sest sel kevadel pensionile jäänud ManU peatreener suutis meeskonnaga muuhulgas võita 13 korda Inglismaa kõrgliiga, viis korda Inglismaa karikavõistlused ja kaks korda Meistrite liiga. «Tal (Fergusonil- toim.) oli enneolematu tööeetika ja seda nii pika perioodi jooksul. Kui sa suudad terve matši sama korralikult keskenduda, saavutad sa samasuguse püsivuse. Seda proovisin ma terve turniiri jooksul teha,» lisas Murray.

Oma esimese Wimbledoni võidu järel sai Murray Fergusonilt ka õnnitlussõnumi. Augustis asub šotlane kaitsma oma eelmise aasta Ameerika lahtiste meistrivõistluste tiitlit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles