Ferrari presidendi sõnum meeskonnale: vähem juttu, rohkem tegusid

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ferrari meeskond.
Ferrari meeskond. Foto: SCANPIX

Ferrari president Luca di Montezemolo teatas firma kodulehel tehtud avalduses, et hetkel vormel-1 MM-sarja arvestuses kolmandat kohta hoidev meeskond peab hakkama paremaid tulemusi näitama.

Nädalavahetusel sõidetud Saksamaa GPl sai Fernando Alonso neljanda koha ning Felipe Massa katkestas. Üldarvestuses on Ferrari liidrikohta hoidvast Red Bullist 67 punktiga maas ning sõitjate arvestuses teisel kohal olev Alonso kaotab liidrile Sebastian Vettelile 34 punktiga. Enne kolme nädala pärast toimuvat Ungari etappi peab Ferrari seega di Montezemolo sõnul kõvasti tööd tegema, et liidritele kannule jõuda.

«Mul on sellesse meeskonda väga suur usk, aga ootan kõigilt nüüd suurt pühendumust ja keskendumist, sest ainult tahtejõu ja ränga töö abil on võimalik soovitud tulemusi saavutada. Lühidalt kokku võttes: vähem sõnu ja rohkem tegusid,» lausus di Montezemolo.

Presidendi sõnul on väga suur tähtsus 17.-19. juulil Silverstone’is toimuval noorte sõitjate testil, kus meeskond saab katsetada Pirelli rehvide toimimist. «Peame seda testi maksimaalselt ära kasutama – nii rehvide kui ka auto arendamiseks. Kõik on veel võimalik, sest hooaeg on alles poole peal ja aasta algul seatud eesmärgid on igati saavutatavad,» lausus di Montezemolo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles