Kobe Bryant kommenteeris Howardi lahkumist

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant.
Kobe Bryant. Foto: SCANPIX

Los Angeles Lakersi korvpallimeeskonna staar Kobe Bryant võttis Twitteris sõna mitme oma meeskonnaga seotud arengu ja kuulujutu suhtes.

 

Esmalt sai eelmise nädala lõpus selgeks, et Lakersist lahkub vaid ühe hooaja klubis mänginud tsenter Dwight Howard. Pärast seda uudist otsustas Kobe'i Twitteris endise meeskonnakaaslase jälgimise lõpetada. Nüüd lisas Bryant oma käitumise kohta ka kommentaari. «Soovin ausõna d12'le (Howardi hüüdnimi, sest ta kandis särki number 12- toim.) kõike head, aga leian, et oleks raske jälgida mängijat, kes tahab minu meeskonda võita,» kirjutas Bryant.

Lisaks sellele võib 34-aastane Bryant ilma jääda veel ühest meeskonnakaaslasest, sest ühe kohaliku ajalehe sõnul plaanib Lakersi klubi kasutada amnestiaklauslit ehk teatud tingimustel lepingu lõpetamist alates 2009. aastast Lakersis pallinud Metta World Peace'iga. Selle uudise valguses kirjutas Bryant nii: «Mina isiklikult jätaks Metta alles ja võistleks selle satsiga, kes meil on, ning lisaks võtaks võib-olla veel paar meest.»

Kolmanda Lakersiga seotud muutusena sõlmis klubi aastase lepingu viimasel hooajal Dallas Mavericksis mänginud Chris Kamaniga. Selle kohta oli Bryantil samuti oma arvamus ning ta kiitis meeskonna valikut. «Kaman on hea täiendus. Ta on suurte oskustega ja hea võitleja,» kirjutas Bryant.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles