Naiste jalgpallikoondis kaotas universiaadil Suurbritanniale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti naiskonna koosseis universiaadil Jaapani vastu.
Eesti naiskonna koosseis universiaadil Jaapani vastu. Foto: Facebook

Kaasanis toimuval universiaadil kohtus Eesti jalgpallinaiskond kolmandas alagrupimängus Suurbritanniaga ja asus juba mängu 15. sekundil Kristina Bannikova väravast 1:0 juhtima, kuid pidi lõpuks leppima 1:5 kaotusega, vahendab jalgpalliliidu kodulehekülg.

Edu hoiti kuni 28. minutini, mil saabus viik. 40. minutil asusid juba vastased 2:1 juhtima. 70. minutil jäi Eesti 1:3 kaotusseisu. Pika 90. minuti jooksul lõid vastased veel 2 väravat ja võitsid mängu 5:1.

Eesti tänane koosseis: Getter Laar, Riin Emajõe (85. Maria Sootak), Pille Raadik, Hannaliis Jaadla, Inna Zlidnis, Katrin Loo (70. Miina Kallas), Tiina Trutsi (82. Karina Kesvatera), Kethy Õunpuu, Liis Emajõe, Signy Aarna, Kristina Bannikova (82. Liivi Sõrmus).

Samal ajal mängisid meie alagrupikaaslased Jaapan ja Brasiilia 0:1. Kui Eesti kaotas oma esimesed mängud Jaapanile ja Brasiiliale kindlalt, siis Suurbritannia võitas Brasiiliat 2:0 ja kaotas Jaapanile 1:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles