Taaramäe tänase etapi eel: ei tea veel, kas lähen kapsaid ninast välja sõitma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe kodustel võistlustel.
Rein Taaramäe kodustel võistlustel. Foto: Mihkel Maripuu

Täna sõidetakse Tour de France'i velotuuril 33 km pikkune eraldistardiga etapp, mille eel eestlasest rattur Rein Taaramäe (Cofidis) ei osanud öelda, kas läheb maksimaalse pingutuse peale või plaanib end säästa.

«Täna oli kavas 200 km suhteliselt siledat sprindipidu. Kavatsesin end säästa nii, kuidas oskasin, sest tundsin nii puhkepäeval kui ka Püreneedes, et nii väsinud pole ma suurtuuride esimestel puhkepäevadel never (kunagi- toim.) olnud,» kirjutas eile 150. kohaga lõpetanud Taaramäe oma Paf.com'i lehel asuvas blogis. «Esimesed 2 tundi oli keha veel puhkepäevast väikeses šokis: pilk seisis ja jalad ei allunud eriti korraldustele, kuid siis läks tunne paremaks ja kuni lõpuni oli päris mõnus olla.»

Tänase eraldistardi eel jäi tuuril 77. kohta hoidev Taaramäe kahtlevaks: «Ei teagi veel, kas lähen ninast kapsaid välja sõitma või niisama etappi läbima, et Alpideks jõudu säästa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles