Levadia poolkaitsja Antonov loodab ka tulevikus koondisesse saada

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilja Antonov (esiplaanil).
Ilja Antonov (esiplaanil). Foto: Mihkel Maripuu

FC Levadia jalgpalliklubis mängiv 20-aastane poolkaitsja Ilja Antonov andis jalgpall.ee portaalile intervjuu, milles ta rääkis oma koondiseplaanidest ja karjäärist praeguses koduklubis.

Antonovi praegune tööandja Levadia jagab koduses meistriliigas teist ja kolmandat kohta. Antonovi hinnangul on selle taga eelmisest aastast suurem kogemus. «Meeskond on aasta võrra kogenum, eelmine hooaeg oli meil koos ikkagi esimene. Kogemusi oleme juurde saanud ja nüüd võime juba enda mängu konkurentidele ka peale suruda, suudame Florale ja Kaljule vastu seista, selgitas Antonov.

Eesti A-koondise eest on noormees seni pidanud ühe kohtumise, aga loodab kunagi taas Eesti eest platsile pääseda. «Ei saa öelda, et ma iga päev ärgates ootan koondisekutset. Treenin edasi ja kui tuleb, siis tuleb. Kindlasti on see minu eesmärk,» jäi Antonov siiski realistlikuks.

Täispikka intervjuud loe portaalist jalgpall.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles