Michael Owen: Rooney hädades on süüdi Robin van Persie

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie (näoga) ja Wayne Rooney.
Robin van Persie (näoga) ja Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Möödunud hooaja lõpus oma jalgpallurikarjääri lõpetanud Inglismaa koondislane Michael Owen leidis, et Manchester Unitedi ründeässa Wayne Rooney rahulolematuse põhjuseks on meeskonnakaaslane Robin van Persie.

2004. aastal Manchester Unitediga liitunud Rooney on viimastel kuudel avaldanud korduvalt soovi klubist lahkuda. Aastatel 2009-2012 Rooneyga koos ManUs mänginud Oweni arvates ei ole mehe lahkumise soovi taga ambitsioon teha karjääri mujal, vaid pigem tahtmine pääseda eelmisel hooajal meeskonnaga liitunud van Persie varjust.

«Ma ei usu, et asi oleks selles, justkui oleks tal (Rooneyl- toim.) viimane võimalus saada head üleminekut,» ütles Owen. «Pigem on küsimus selles, kas ta on tahetud ja armastatud ja hinnatud. Ta tahab olla kõige parem ja suurim väravakütt ning ma usun, et just selles on asi. Ilmselt üks asjaolu, mis ta eelmisel aastal rivist välja lõi, oli Robin van Persie kerkimine esinumbriks,» selgitas Owen.

Rooney endine tiimikaaslane lisas, et meeskonnal peaks veel olema võimalus ründeässa lahkumisplaane muuta, kui talle võimaldataks pidevalt ManU eest väravaid lüüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles