Ajalugu teinud Hunt: neljast kolm õnnestus ära lüüa

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimo Hunt väravat tähistamas.
Rimo Hunt väravat tähistamas. Foto: Peeter Langovits

FC Levadia pääses jalgpalli Euroopa liigas teise eelringi, kui koduväljakul alistati korduskohtumises 3:1 Walesi tiim Bala Town. Kahe mängu kokkuvõttes olid eestlased paremad 3:2.

Levadia ridades tegi täna Eesti jalgpalliajalugu ründaja Rimo Hunt, kes lõi võitjate kõik kolm väravat. Seega sai Hundist läbi aegade esimene Eesti klubi mängija, kes on jõudnud eurosarjas kübaratrikini.

«Neljast võimalusest õnnestus kolm ära lüüa. Minu esimene hat-trick sellisel tasemel,» rõõmustas Hunt mängujärgselt, kes oma ajaloolisest saavutusest kuulis pärast mängu. «Seda on küll tore kuulda.»

Levadia peab Euroopa liiga teise eelringi avamängu juba teisipäeval, kui Tallinnas minnakse vastamisi rumeenlaste tiimiga Pandurii. Loodetavasi saab selleks ajaks ka Hunt taas mängukorda, kuna täna pidi ta teise poolaja keskel väljakult lahkuma – Hunt sai tugeva löögi vastu reit. «Vara veel öelda, et millises seisus jalg on, kuid midagi katastroofilist ei tohiks olla,» arvas ründaja.

Ka peatreener Marko Kristal jäi selles osas optimistlikuks. «Ta on selline mees, et kui ülehomme trenni teeme, siis ta jookseb juba ringi,» arvas Kristal.

«Saime selle resultaadi kätte, mille järgi tulime. Alati võiks muidugi lihtsamalt tulla. Lasime teise poolaja keskel neil enda mängurütmi ära lõhkuda,» võttis Kristal mängu kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles