Endine Chicago Bullsi mängija kaevati rünnaku eest kohtusse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scottie Pippen.
Scottie Pippen. Foto: SCANPIX

Chicago Bullsi korvpalliklubi ridades kuuel korral NBA meistriks tulnud Scottie Pippen peab minema kohtusse, kuna ründas eelmisel kuul väidetavalt üht fänni.

49-aastane Camran Shafighi väidab, et Pippen ründas teda Malibu populaarses restoranis nii jõhkralt, et ta pole ikka veel sellest taastunud ning esitas seetõttu endise tippkorvpalluri vastu nelja miljoni dollari suuruse tsiviilhagi. Shafighi väidab, et oli pärast Pippeni rünnakut mitu tundi teadvusetu ning kannatab siiani peapöörituse ja teiste tervisehäirete all.

Politsei on asunud juuni lõpus toimunud intsidenti uurima, ent kuna osapoolte versioonid erinevad kardinaalselt, ei ole suudetud veel ametlikke süüdistusi esitada. Shafighi väitel palus ta Pippeni käest mitmel korral autogrammi ning pärast korduvaid keeldumisi otsustas endine NBA staar talle kallale tulla. Teiste allikate väitel oli Shafighi purjus ning käitus agressiivselt nii Pippeni kui tema perekonnaga. Shafighi on sellised süüditusi eitanud, Pippeni advokaat pole senimaani tsiviilhagi esitamist kommenteerinud.

Pippen tuli aastatel 1987-1998 Chicago Bullsis mängides kuus korda NBA meistriks, aktiivse korvpallurikarjääri lõpetas ta 2008. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles