Carlos Tevez tahtis kohtunikule Porschet anda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez.
Carlos Tevez. Foto: SCANPIX

Sel suvel Juventusega meeskonnaga liitunud jalgpallur Carlos Tevez pidi enne uue klubi juurde siirdumist tegelema kohtuskäimisega ning argentiinlane proovis oma muresid lahendada sellega, et pakkus kohtunikule Porschet.

Tevezile määrati Inglismaal aprillis juhtimisõiguse ja kindlustuseta sõitmise eest 250 tundi ühiskondlikku tööd, ent mees tegi sellest ära vaid 28. Kuna uuest hooajast mängib Tevez Inglismaa asemel Itaalias, tähendab see seda, et mees ei saa saareriigis karistust korrektselt ära kanda ja seetõttu kutsuti ta uuesti kohtusse.

Varasema karistuse täitmiseks soovis Tevez anda kohtule oma 55 000 naela maksvat Porschet, millega ta rikkumise ajal sõitis. Ringkonnakohtunik Bridget Knight keeldus argentiinlase pakkumisest ja ütles, et see oleks liiga suur karistus. Selle asemel määras kohtunik Tevezile 3000 naela trahvi. Pärast rahasumma tasumist võib Tevez rahuliku südamega minna Itaaliasse Juventuse juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles