Tallinna Kalev palkas neli noormängijat

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Kukebal.
Johannes Kukebal. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Kihlveoskandaalist räsitud JK Tallinna Kalevi jalgpallimeeskond registreeris oma meeskonda hooaja teiseks pooleks laenulepingu alusel kolm FC Levadia mängijat ning ühe FC Flora hingekirja kuuluva palluri.

Levadiast Kalevisse siirduvad Kevin Ingermann, Nikita Koger ja Lauri Välja, FC Florast liigub kalevlaste ridadesse Kalevi kasvandik Johannes Kukebal, vahendas Soccernet.ee.

Kalevi presidendi Raimo Nõu sõnul on antud mängijate lisandumine seotud värske kihlveoskandaaliga. «Kuna mitme mängija meilt lahkumine oli juba varem teada, siis otsisime ka enne Eesti-siseseid täiendusi. Nende mängijate tulek on aga tingitud praegusest olukorrast.»

Uute kalevlaste debüüt võib kõigi eelduste kohaselt tulla järgmisel laupäeval, kui Kalev võõrustab Paide Linnameeskonda - liiga reglemendi järgi ei tohi ühest kõrgliiga klubist teise siirdunud mängijad enne nädala täitumist uue tiimi eest mängida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles