Manchester Unitedi peatreener: Rooney ei ole müügiks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney.
Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Sel suvel mitmete üleminekujuttude keskele sattunud Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna ründaja Wayne Rooney ei ole klubi poolt müügiks - nii väitis ManU värske peatreener David Moyes.

Rooneyt on viimasel ajal kiitnud nii Arsenali klubi peatreener Arsene Wenger kui Chelsea värske loots Jose Mourinho. Nii ManU kui Chelsea on parajasti Tais oma hooajaeelsel turneel ning Mourinho kasutas seal võimalust, et Unitedi ründeässa kiita. «Ta on mängija, kes mulle väga-väga meeldib. Ta on kiire ja täpne ning meeldib mulle väga, aga ta on Unitedi mängija. Eetilisest vaatepunktist ei tohiks ma tegelikult teiste klubide mängijatest rääkida,» vahendas Chelsea peatreeneri sõnu ajaleht The Sun.

Unitedi peatreener vastas sellele lühidalt ja konkreetselt. «On raske end kogu aeg korrata, aga ma teen seda: Wayne on Unitedi mängida ja selleks ta ka jääb,» ütles Moyes.

27-aastane Rooney on ise avaldanud soovi ManUst lahkuda ning ründeässa vastu on mitmed klubid huvi ka tundnud, aga midagi ametlikku kinnitatud veel pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles