Taaramäe: minu tänased rünnakud sarnanesid bumerangi lendudele

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: SCANPIX

Profirattur Rein Taaramäe nentis Tour de France’i tänase päeva kokkuvõtteks paf.com’i blogis, et tema tänased rünnakud sarnanesid bumerangi lennule.

«Nagu ütlesin, et täna tahaks proovida, siis nii ka toimetasin. Korraldasin üks 4-5 rünnakut, kuid pigem olid need sellised meeleheitlikud üritamised ja endale antud lubaduste täitmised, et saagu, mis saab, niisama ma neil minna ei lase. Kõik mu üritused sarnanesid justkui bumerangi lendudele – jalg oli jumalast tühi ja sellist purakat ei paistnud kuskilt, et täna hästi võiks minna. Õnneks sai atrõõvi meilt Garcia, kes aga oma šansid finišis kehvasti mängis, kuid 5. koht tuuri debütandile on hea.

Kokkuvõtvalt võiks öelda, et jälle paras kooma päev! Finišis nägu eriti ei säranud. Homme lähme Mont Ventoux’d vallutama. Tuleb karm katsumus: 240 km, etapi lõpus enne Ventoux’d võib puhuda küljekas ja kõige tipuks on Ventoux 21 km pikk ja kurikuulus tõus, kus vist 67. aastal keegi isegi sussid püsti omal sõitis. Moraali enam ei langeta, vaid soovin endale vaid jõudu!» lõpetas Taaramäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles