ManU peatreenerile anti raha Ronaldo ja Bale’i ostmiseks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale ja Cristiano Ronaldo.
Gareth Bale ja Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskond pole tänavusel suvel veel üleminekuturul eriti silma paistnud, kuid nüüd märkis ManU peatreener David Moyes, et ta võib uute mängijate ostmisele kulutada täpselt nii palju kui ta ise tahab.

«See on ju suurepärane, kui klubi ütleb, et meil ei ole mingit eelarvet ja sa võid osta, keda vaid soovid,» vahendab Briti meedia Moyesi sõnu.

Seega hakati ka koheselt spekuleerima, et ManU võib võtta sihikule nii Cristiano Ronaldo kui ka Gareth Bale’i. Seejuures oleks klubi valmis mõlema mehe eest maksma kuni 88 miljonit eurot. Loomulikult küsiti ka Moyesi käest mõlema mängija kohta. «Ma ei taha nimetada ühtegi nime, kuid me vaatame alati parimaid mängijaid,» vastas Moyes.

«Meie meeskond vajab mõnes liinis täiendust. Meil on mehi puudu keskväljal. Samas oleme meeskond, kes investeerib noortesse mängijatesse ja seega võib eeldada, et ostame just nooremaid mehi,» lisas Moyes.

Samal ajal üritab ManU endiselt soetada Evertoni äärekaitsjat Leighton Baines’i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles