Jalgpallikoondise ründaja Zenjov jääb Ukraina kõrgliigasse

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov (vasakul) Lvivi Karpatõ särgis.
Sergei Zenjov (vasakul) Lvivi Karpatõ särgis. Foto: SCANPIX

Mais enda koduklubi Lvivi Karpatõ poolt müügilehele asetatud Eesti jalgpallikoondislane Sergei Zenjov alustab uut hooaega ilmselt ikkagi Karpatõ ridades.

Klubi kodulehekülje väitel on väike erinevus võrreldes eelmiste hooaegadega siiski olemas: kui varem kandis Zenjov särki numbriga 11, siis nüüd on see vahetunud 20 vastu.

Lisaks Zenjovile liitus klubi põhimeeskonnaga ka poolkaitsja Oleg Golodjuk. Eelmise hooaja lõppedes teatas Karpatõ, et mitmele mängijale pakutakse võimalust koostöö jätkamiseks madalama palga eest, kuid nüüd võeti mängijad siiski enditel tingimustel tagasi. «Aasta on mul lepingut veel järel, tingimuste osas jäi kõik samaks. Paluti, et liituksin meeskonnaga ja minu jaoks on ka parem koos meeskonnaga trenni teha. Eesmärk on ikka sama – ütlesin ka klubile, et kui pakkumine tuleb, siis tahan minna,» lausus Zenjov Postimehele.

Viimased hooajad on talendikal ründajal läinud vigastuste nahka ning loodetud läbimurret pole õnnestunud saavutada. Samas on ta alles 24-aastane ning tulevik jalgpallurina veel pikaajaline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles