Alasti poseerinud tipptennisist visati katoliku noorteliikumisest välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agnieszka Radwanska poseeris palju kõmu tekitanud Sports Illustratedi erinumbris alasti.
Agnieszka Radwanska poseeris palju kõmu tekitanud Sports Illustratedi erinumbris alasti. Foto: SCANPIX

Poolatar Agnieszka Radwanska, kes poseeris Sports Illustratedi ajakirja juulinumbris alasti ja langes seejärel kodumaal katoliiklaste meelepaha alla, visati nüüd välja katoliku noorteliikumisest.

24-aastane Radwanska kuulus populaarsesse organisatsiooni nimega Krucjata Mlodych (Noorte Ristiretk), millel on väidetavalt üle miljoni järgija. Seejuures on organisatsioonil käimas kampaania nimega «Ma ei häbene Jeesust».

Maailma edetabelis kõrget neljandat kohta hoidev Radwanska poseeris ainsagi riidehilbuta basseini ääres, tema jalge juurde basseinivette oli aga tennisepallidest moodustatud nimi «Jeesus». Sügavalt usklikus Poolas tekitas sportlase selline käitumine pahameeletormi, teiste seas hurjutasid Radwanskat mitu Poola tuntud vaimulikku. Enam kui 90 protsenti Poola rahvast määratleb ennast katoliiklastena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles